Improvement

Easy to Remember

Growth

Hello and Welcome.

Improvement

Hello and Welcome.

Wingman Montage Gevestigd in Rotterdam
Niet iedereen thuis weerspiegelt de manier waarop ze willen leven. Daarom komen onze klanten naar ons toe.Wij zijn specialisten in alles ontwerpen en bouwen. Van het uitbreiden van uw huidige woning, het volledig her configureren van de lay-out, het ontwerpen van uw renovatie, wij beheren het hele project voor u. Ons interne architecturale ontwerpteam ziet geen beperkingen, we zien alleen mogelijkheden. Ons doel is om uw droom van luxueus leven in uw realiteit om te zetten. Bijvoorbeeld gespecialiseerd in glazen schuifdeuren

Onze door engineering geleide benadering van ontwerp zorgt ervoor dat we huizen kunnen creëren die de grenzen van de verbeelding van de meeste mensen verleggen! Wij beheren uw project van concept, via ontwerp, planning, bouw, interieurarchitectuur en groots landschap met behulp van onze interne teams. En we houden van glas. We zijn er zo dol op dat we het aan de bedrijfsnaam hebben toegevoegd! Lichte, eigentijdse, verbonden woonruimtes zijn waar het allemaal om draait.

Over ontwerpen en bouwen van glas
De visie van Roy en het hele team bij Wingman Montage  is om u in staat te stellen uw droomlevens stijl in uw eigen huis te leven.

In de loop van de decennia is de manier waarop we willen leven veranderd. Van kleinere individuele ruimtes tot open ruimtes, sociaal wonen, waarbij glas een belangrijke rol speelt in het structurele ontwerp.

Wingman Montage willen dat u uw ultieme thuis hebt; die stroomt op een manier die bij uw levensstijl past; om toekomstbestendig te zijn in zijn ontwerp, zodat je er zo lang kunt wonen als je wilt.

Zie je huizen online en in tijdschriften en zou je willen dat je zo zou kunnen leven? Praat dan met ons. Wij hebben de oplossing. Wij zijn het team om het voor u te maken en te ontwerpen.

Veel huiseigenaren realiseren zich niet precies wat het mogelijk is om in hun woning te bereiken. Ze zien beperkingen omdat ze het alleen weten zoals het nu is. Ons architectuurteam verwijdert al die waargenomen beperkingen en laat u zien wat haalbaar is. Je zult versteld staan!

Het aanstellen van architecten, planningsadviseurs, landmeters, bouwers en tuinarchitecten (om maar een paar van de beroepen te noemen die bij een project betrokken zijn) kan een mijnenveld zijn. Waar begin je Wie volgt wie? Hebben ze de juiste achtergrond, ervaring en expertise? Wie beheert het project van start tot finish? Je hebt zeker geen tijd, zelfs als je wilde proberen de gigantische taak op je te nemen!

We begrijpen het! Daarom hebben we alles in huis, van concept tot afgewerkt project.