Improvement

Easy to Remember

Growth

Hello and Welcome.

Improvement

Hello and Welcome.

Traditioneel Uitvaart

Traditioneel begraven worden, hoe gaat dat eigenlijk. Volgens de islam, kan je maar op 1 manier een uitvaart hebben en dat is begraven worden. In dit proces komt in Nederland veel om het hoek kijken voor de familie leden van de nabestaande. Er moet veel geregeld voor de begrafenis en de kosten flink oplopen als je geen verzekering hebt. Vandaar dat het echt wordt geadviseerd om een uitvaart verzekering af te sluiten. Een uitvaart verzekering hoeft niet veel te kosten voor moslim. Het is een bedrag van rond 100 euro per jaar. Maar dan ben bespaar je veel ellende voor je nabestaande.

Optie voor het begraven worden in het buitenland of in Nederland

Een uitvaart in Nederland zal wat soepeler gaan, dan begraven willen worden in het buitenland. Europa Uitvaart Errahma is een islamitische uitvaartcentrum, die alles van top teen voor de families regelt. De nabestaande van de familieleden hoeven bij Europa Uitvaart Errahma bijna niks te regelen voor het begrafenis  in het buitenland. Het proces  bij uitvaart errahma loopt als volgende: Je moet eerst aanmelden via de website of bellen naar het bedrijf. Tijdens dit gesprek of mail zullen ze vragen alle benodigde papieren omtrent de overlijdende. Als papieren rond zijn, ga zij eigenlijk vanaf dat moment voor je aan de slag. De verzekering afspraken regelen zij onderling met elkaar. Zij willen de familie tijdens deze nare periode helemaal niet belasten. Tijdens dit moment zullen de familieleden een hele zware periode tegemoet gaan. Dan is het belangrijk dat de familie leden zo min mogelijk met de islamitische uitvaartverzorging zich mee moeten bemoeien of regelen.

Uitvaart Errahma is gevestigd in Rotterdam en Den haag. Ze zijn landelijk en overal in Europa actief. Voor een islamitische uitvaart bezoek hun website voor informatie en hoe zij te werk gaan. Je kunt ze altijd bereiken via de email of telefoon:

 

https://www.uitvaart-errahma.nl/