Improvement

Easy to Remember

Growth

Hello and Welcome.

Improvement

Hello and Welcome.

Restaurant 1714-schiedam.nl

1714 Schiedam drink & Bites is een klein stukje Aziatische eten  in het hart van Schiedam centrum, op slechts een paar minuten van de Schiedam centrum. Het is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Er is 100 meter

Hun specialiteit? De traditionele Japanse kunst van het koken met hete stenen. Je krijgt een kokend hete lavasteen en je rauwe gerecht te zien – tonijn, zalm, entrecote en luxe Japans Wagyu rundvlees – dat je naar wens kunt koken.

Terwijl je wacht tot je hoofdgerecht klaar is, vergeet dan niet om een aantal van de heerlijke sushi en sashimi te proberen die de chef-kok  voor de klant heeft gemaakt. Met 10 jaar ervaring in de Vietnamees keuken en gewerkt voor bijvoorbeeld 1714 Schiedam en Zuma, kunt u erop vertrouwen dat hij een top chef is bij 1714 Schiedam

Wild Rice is een hartverwarmend en heerlijk menu gemaakt van geurige deelborden. Het geeft tapas een Aziatische make-over.

Sappige Vietnamees aubergine, pittige tofu goudklompjes, traditionele gebakken kip of verrukkelijke gebakken garnalen – er is voor iedereen iets lekkers.v De kleine bonus? Een geheime bar op de benedenverdieping. De perfecte plek om de nacht af te sluiten onder het genot van een Thaise cocktail.